Både lørdag og søndag diskuterte Erna Solberg og Knut Arild Hareide muligheten for at Listhaug-saken kan ende i regjeringskrise. KrFs ønske om å beholde Solberg som statsminister kan redde både regjeringen og justisminister Sylvi Listhaug, skriver DN.Til tross for sterk misnøye mot justisminister Listhaug i KrF, er det ifølge avisen ingen sentrale KrF-politikere som har tatt til orde for at Solberg-regjeringen må gå og erstattes med en Jonas Gahr Støre- og Arbeiderpartiet-ledet regjering.I KrF veier hensynet til å ha Solberg som landets statsminister tungt.- Vi ser nå at hele regjeringsspørsmålet kommer opp. Det var ikke uventet og vi må selvfølgelig vurdere konsekvensene av dette, sier fylkesleder Per Sverre Kvinlaug i Agder KrF til DN.Søndag kom det ifølge avisen flere lekkasjer om at statsminister Erna Solberg vil ta med seg hele regjeringen og gå av dersom KrF og stortingsflertallet stemmer for mistillitsforslaget mot Listhaug.