Donald Trump jr. og Vanessa Trump skiller seg

Presidentsønn Donald Trump jr. og kona Vanessa Trump skiller seg etter tolv års ekteskap.

FILE - In this Jan. 20, 2017 file photo, Donald Trump Jr., wife Vanessa Trump, and their children Donald Trump III, left, and Kai Trump, right, walk out together after attending church service at St. John's Episcopal Church across from the White House in Washington. A public court record filed Thursday, March 15, 2018 in New York says Vanessa Trump is seeking an uncontested divorce from the president's son. Details of the divorce complaint haven't been made public. (AP Photo/Pablo Martinez Monsivais, File) Pablo Martinez Monsivais
Politikk

Vanessa Trump leverte inn skilsmissepapirene torsdag, ifølge nyhetsbyrået AP.– Etter tolv års ekteskap har vi bestemt oss for å gå hver til vårt, opplyser paret til New York Post.Presidentsønnen og den tidligere modellen ble gift i 2005 og har fire barn sammen. Donald Trump jr. har sammen med broren Eric ledet farens selskap etter at Trump senior ble president.(©NTB)

donald trump
donald trump jr.
skilsmisse
usa
Nyheter
Politikk