<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Frps kommunikasjonssjef var klubbmester i ulovlig pokerklubb

I 2014 ble Frps daværende kommunikasjonssjef André Melchior Larssen (44), kåret til klubbmester i den illegale pokerklubben Norwegian Poker Team (NPT).

    Publisert 4. mars 2018 kl. 07.55
    Oppdatert 4. mars 2018 klokken 07.56
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 218 ord
    Poker. Foto: Tore Meek / Scanpix.

    – Ja, det stemmer at jeg ble klubbmester i 2014 og det er jeg stolt av, skriver Larssen i en epost til Aftenposten. Han sier han nå har sluttet å spille poker på klubber.Larssen sluttet i stillingen som kommunikasjonssjef i partiet i januar 2016, og er nå spesialrådgiver for Frp på Stortinget. Ifølge Larssen var innsatsen på 650 kroner hver gang han deltok i kvalifisering fram til finalen i klubbmesterskapet.Aftenposten har fått tilgang til klubbens egne oversikter over hvem som har deltatt i pokerspill med penger, og hvor mye hver enkelt har satset. Bare i løpet av 2017 har Larssen satset minst 52.050 kroner på pokerbordene til Norwegian Poker Team, viser oversikten.Ved minst 54 anledninger i fjor deltok han i ulovlig pengespill på klubben. Den høyeste innsatsen fra Larssen i en enkeltturnering i fjor var på 5.000 kroner 23. september, kommer det fram.– Jeg har holdt meg til klubber som jeg tror ikke er involvert i beskyttelsespenger eller organisert kriminalitet, og har heller aldri drukket alkohol på noen av disse klubbene, skriver Larssen.100 politifolk deltok torsdag kveld i en aksjon mot pokermiljøet i Oslo sentrum. Fem klubber ble stengt umiddelbart og fem personer ble pågrepet.Larssen mener det er bra politiet rydder opp i «den useriøse og kriminelle delen av pokeren», men hevder miljøet han har deltatt i er seriøst.(©NTB)