Stein Hernes slutter i stillingen som NATO-sjef Jens Stoltenbergs kommunikasjonsrådgiver. Hernes slutter etter sommeren.I et innlegg på Facebook skriver Hernes at han blant annet kommer til å savne en fantastisk sjef og givende oppgaver.Jens Stoltenberg er også raus med lovord om sin kommunikasjonsrådgiver.– Jeg vil takke Stein for den enestående jobben han har gjort. Hans forståelse av internasjonal politikk, lange kommunikasjonserfaring og gode penn har gitt både NATO og meg verdifulle bidrag i årene han har vært her. Når Stein nå vil flytte hjem, ønsker jeg ham all lykke til videre.Hernes er gift med den profilerte journalisten og redaktøren Hege Duckert, og i 2016 flyttet hele familien ned til Brussel.– Familierådet ble enige om to år. Først ett hvor jeg pendlet. Deretter ett år med hele familien i Brussel. Til høsten reiser vi hjem etter tre hele år, skriver Hernes.Han overtok stillingen som strategisk kommunikasjonsrådgiver for Jens Stoltenberg etter Trude Måseide. Nylig sa også Stoltenbergs rådgiver Randi Ness at hun slutter til sommeren. I fjor sluttet stabssjef Torgeir Larsen.