– Vi var rede til å gå ut av regjering som svar på et mistillitsforslag. Det var ikke aktuelt for vår del å bøye av for kravet fra Ap og KrF om å skifte ut Sylvi Listhaug, sier Jensen til pressen etter Stortingets behandling av saken.Tirsdag formiddag gikk Sylvi Listhaug etter eget initiativ av som justisminister.– Jeg opplever at det vi nettopp har vært vitne til, er et kraftig overspill fra opposisjonen. Man fortsetter å sette tøffe merkelapper på både Sylvi og Fremskrittspartiet. Det tåler vi, sa Siv Jensen i vandrehallen i Stortinget tirsdag formiddag.– Vi er ikke ofre. Sylvi er ikke noe offer. Vi er snarere tvert imot opptatt av å styre landet. Vi er opptatt av å sikre gjennomslag for viktig politikk for Fremskrittspartiet. Og det virker på meg som at velgerne har vært enig i det, all den tid vi har hatt et valg i landet der velgerne ikke ønsket Jonas Gahr Støre og opposisjonen i styringsposisjon.(©NTB)