KjøpLogg inn

USA utviser 60 russiske diplomater og stenger konsulat i Seattle

Regjeringen i USA utviser 60 russiske diplomater.

Publisert 26. mars 2018 kl. 15.26
Oppdatert 26. mars 2018 klokken 15.28
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 60 ord
U.S. President Donald Trump walks across the South Lawn of the White House in Washington, Sunday, March 25, 2018, after returning from his Mar-a-Lago estate in Palm Beach, Fla. (AP Photo/Pablo Martinez Monsivais) Pablo Martinez Monsivais

Regjeringen i USA utviser 60 russiske diplomater og stenger det russiske konsulatet i Seattle som respons på giftangrepet i Salisbury i Storbritannia.Kilder i regjeringen til president Donald Trump betegner diplomatene som «spioner».En rekke vestlige land opplyste mandag at de utviser russiske diplomater som reaksjon på nervegiftangrepet i Salisbury. Angrepet rammet den russiske eks-spionen Sergej Skripal og hans datter den 4. mars.