Grande: Mitt vanskeligste valg som partileder

Trine Skei Grande slo i sin landsmøtetale fast at det å gå i regjeringsforhandlinger med Høyre og Frp, er hennes vanskeligste valg som Venstre-leder. – Det var ikke et lett valg. Det er det vanskeligste valget jeg noen gang har gjort som partileder.– Men det var helt naturlig å ta et valg. Og jeg er utrolig stolt av en organisasjon som kan ta så tøffe valg, og så stå sammen etterpå uansett hvilken side man var på i utgangspunktet.Venstre gikk i januar inn i regjeringen sammen med Høyre og Frp. Grande kom også inn på at KrF har valgt å stå utenfor samarbeidet på ikke-sosialistisk side etter valget.– Det er viktig å si at vi ville ha med oss KrF, men fikk dem ikke med hele veien denne gangen. Men jeg håper det endrer seg, sa Venstre-lederen.


Les også