– Han var jo uenig i det som skjedde på Bolkesjø og betalte ikke kontingenten i noen år. Men etter hvert er han jo blitt voksen han som alle andre – og innsett at konsekvensene ved innvandringen, som jeg advarte mot på 80-tallet, har slått til, sier Hagen til NTB.Wara var formann i Fremskrittspartiets Ungdom, finanspolitisk talsmann og nestformann i Fremskrittspartiet, men trådte ut av rikspolitikken etter det opprivende landsmøtet på Bolkesjø i 1994 da partiet ble splittet og den mer liberalistiske fløyen forsvant.– Han var en klar ideologisk liberalist, men det var jeg også, sier Hagen.Det gleder Frp-veteranen at Wara, som ble betraktet som partiets kronprins på begynnelsen av 1990-tallet, nå vender tilbake til rikspolitikken som justisminister.– Det er veldig bra. Han kommer til å gjøre en utmerket jobb og vil fronte regjeringen, Frp og landet på en god måte, sier Hagen.Tidligere uttalelser fra den gang Wara selv var aktiv i politikken, blant annet om at innvandring er en berikelse fra landet, finner Hagen ingen grunn til å dvele ved.– Nå er vi i 2018. Så å si alle har endret oppfatning om disse tingene siden den gang. Dere i pressen er altfor dumme når dere kommer trekkende med slike ting. Det neste blir vel at dere konfronterer ham med noe han skal ha sagt i barnehagen, sier Hagen.(©NTB)