Den tidligere ministeren opplyser til Dagbladet at hun har inngått en avtale med Kagge Forlag, som planlegger utgivelse til høsten. Boktittelen er foreløpig ikke klar.– Boka skal bli til i samarbeid med Lars Akerhaug, som jeg oppfatter som en flink skribent. Han skal nok gjøre mye av skrivingen basert på min fortelling. Men jeg har også tenkt å skrive selv, sier Listhaug.Akerhaug har de siste årene gitt ut flere sakprosabøker, deriblant «Norsk jihad» og «En norsk terrorist». Han sier til avisen at han gleder seg til å jobbe med Listhaug.Ingen av de to vil avsløre mer konkret hva boken skal handle om.– Nå blir det en bok med mine egne ord. Målet er å fortelle litt om det jeg har på hjertet, det er så mange påstander der ute om hvordan jeg er. Kanskje kommer det noen svar i boka, sier Listhaug, som regner med at boken vil skape reaksjoner.– Det blir bråk av alt jeg gjør, jeg regner med at boka er intet unntak.(©NTB)