Påkjørselen skjedde mandag ettermiddag i et travelt gatekryss i sentrum av den canadiske byen.– Det er ikke slikt vi forventer skal skje i Toronto. Vi står sammen med dem som er rammet, sier Torontos borgermester John Tory.Statsminister Justin Trudeau sier han tenker på alle dem som er rammet.Vitner beskriver brutale scener fra Toronto mandag, deriblant at en person med en barnevogn ble truffet, skriver .– Han kjørte på fortauet og meide ned folk en etter en. Han har nettopp ødelagt manges liv, sier Ali Shaker om det han ble vitne til.– Mange mennesker lå livløse på bakken, sier Carol Roberts som så hendelsen utspille seg.Senere skal sjåføren ha klart å kjøre ut av området, men han ble til slutt innhentet av politiet. CTV News skal ha fått inn bilder av at den pågrepne rettet en pistollignende gjenstand mot politiet og skal ha sagt at han var bevæpnet.Kort tid senere ble han pågrepet uten at det hadde blitt løsnet skudd, opplyser Toronto-politiet på Twitter. Den antatte gjerningspersonens motiv er ikke kjent.– Denne etterforskningen vil bli vanskelig. Vi har pågrepet en person og etterforskningen er i gang, sier Yuen i Toronto-politiet.