Kims stabssjef på plass i Singapore

En representant for Nord-Koreas leder Kim Jong-un ankom Singapore mandag kveld.

North Korean leader Kim Jong Un speaks during a joint press conference with South Korean President Moon Jae-in at the border village of Panmunjom in the Demilitarized Zone, South Korea, Friday, April 27, 2018. (Korea Summit Press Pool via AP)
Politikk

 Kim Chang Son, Kims stabssjef, fløy til Singapore via Beijing, opplyser den japanske kanalen NHK. Samtidig dro en amerikansk gruppe med regjeringsrepresentanter, inkludert visestabssjef i Det hvite hus Joe Hagin, fra Japan til Singapore, skriver nyhetsbyrået Reuters.Det hvite hus har bekreftet at en delegasjon skal reise til Singapore for å forberede det planlagte toppmøtet 12. juni mellom USAs president Donald Trump og Kim.(©NTB)

Nyheter
Politikk