Dette skjer i dag

Dette er blant de ventede hendelsene søndag 3. juni.

Politikk

Hareide tar ut VM-troppenÅge Hareide presenterer hvilke 23 danske spillere som får reise til fotball-VM i Russland. Det er knyttet spenning til annonseringen av troppen, blant annet fordi Nicklas Bendtner, Andreas Cornelius og Andreas Bjelland alle er usikre på grunn av skader.- Vi kan ikke ha det slik at det blir mer oppmerksomhet rundt de som er skadd enn de som er friske. Derfor blir det viktig at vi får de svarene vi trenger søndag, sa Hareide lørdag.Valg i SloveniaDet høyreorienterte antiinnvandringspartiet Slovenian Democratic Party er ventet å få flest stemmer når Slovenia skal velge ny nasjonalforsamling. Det er imidlertid høyst usikkert om partiet vil finne noen å danne regjering med.Omkring 1,7 millioner personer er stemmeberettiget i landet.USAs handelsminister besøker KinaUSAs handelsminister Wilbur Ross besøker Beijing, der han skal ha samtaler om handel med kinesiske myndigheter.Ross skal være i Beijing fram til mandag.Ett år siden bilangrepet i LondonEttårsdagen for bilangrepet på London Bridge markeres.Åtte personer ble drept og nærmere 50 såret 3. juni i fjor da tre menn kjørte på fotgjengere på London Bridge, for deretter å fortsette til Borough Market der de knivstakk mange før de selv ble skutt og drept av politiet.MDGs landsstyremøteMDG avholder landsstyremøte på Stortinget. Hovedsak er det skal vedtas ny strategi for kommunevalget 2019 og ny politikk på norsk flytransport.

usa
kina
fotball
åge hareide
Nyheter
Politikk