Donald Trump inviterer til ramadan-måltid

Politikk

President Donald Trump har for første gang invitert muslimer til iftar, middagen som muslimer spiser etter solnedgang under ramadan.I fjor ble det ingen iftar i Det hvite hus, dermed brøt Trump med en tradisjon som ble startet i 1996, da Bill Clinton var president. Men i år vil presidenten gjennomføre tradisjonen, som Hillary Clinton skal ha tatt initiativ til.– Det vil bli rundt 30–40 deltakere, sier pressetalskvinne Sarah Sanders i Det hvite hus.Flere amerikanske muslimske grupper har allerede sagt at de ikke vil delta på arrangementet.Trump har tidligere kommet med flere utspill som er blitt oppfattet som antimuslimske.Ramadan avsluttes i år med id-feiring 14. juni etter at millioner av muslimer verden over har latt være å spise og drikke mellom soloppgang og solnedgang den siste måneden.

donald trump
Nyheter
Politikk