Frankrike og Tyskland kan bli enige om eurosone-reform tirsdag

Frankrike og Tyskland er veldig nære en avtale om eurosone-reformen og den franske finansministeren sier han håper den kan komme på plass allerede tirsdag.

Det opplyste Bruno Le Maire på Twitter, sent lørdag, etter forhandlinger i Hamburg.Ministeren håper partene vil få på plass en avtale tirsdag når Tysklands statsminister Angela Merkel møter Frankrikes president Emmanuel Macron i nærheten av Berlin.– Det er fortsatt to eller tre utfordringer som gjenstår, men de er tydelig definerte og begrenset, opplyser en kilde som er kjent med forhandlingene, til nyhetsbyrået AFP.Begge parter har tidligere uttalt at de ønsker å få på plass et kompromissforslag innen EU-toppmøtet i Brussel den 29. juni.(©NTB)


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også