Stortinget beholder gratis parkering

Stortingets presidentskap støtter ikke forslaget om at det skal innføres betalingsparkering i stortingsgarasjen.

Politikk

Forslaget om å innføre parkeringsbetaling ble fremmet av fire SV-representanter, med Kari Elisabeth Kaski i spissen, skriver Nettavisen.I sin innstilling skriver presidentskapet at det «støtter forslagets intensjon om å bedre bymiljøet i Oslo, men mener ikke at innføring av betaling i stortingsgarasjen er riktig virkemiddel for stortingsrepresentantene».Representantenes sikkerhet oppgis som en av grunnene til at de er nødt til å bruke bil.– For noen stortingsrepresentanter kan endret trusselbilde være grunn til å benytte bil, og enkelte representanter anbefales av sikkerhetsmessige hensyn å unngå offentlig transport, skriver presidentskapet.(©NTB)

stortinget
parkering
Nyheter
Politikk