Samtidig truer han med å skattlegge selskapet hardt dersom de forsøker seg på å selge motorsykler produsert i utlandet tilbake til USA.– En Harley-Davidsen bør aldri bygges i et annet land – aldri! Deres ansatte og kunder er allerede veldig sinte på dem. Hvis de flytter, bare se, det vil bli begynnelsen på slutten. De overga seg. De sluttet. Auraen deres vil forsvinne, og de vil bli skattlagt som aldri før, skriver Trump i en lengre tirade på Twitter tirsdag.Videre hevder han at selskapet allerede tidligere i år sa at de ville flytte store deler av fabrikken i Kansas City til Thailand, lenge før tollene hans ble kunngjort.– Det viser at de kun brukte toller og handelskrig som en unnskyldning. Viser hvor ubalansert og urettferdig handelen er, men vi skal fikse det, skriver Trump.Selv har selskapet avvist at de har planer om å flagge ut arbeidsplasser til Thailand.