- Det ville vært en drøm å stille mot Joe Biden

Trump er sikker på at han utkonkurrerer hvilke som helst demokrat.

President Donald Trump sa det ville vært en drøm å stille mot Joe Biden, tidligere vise-president i Barack Obamas administrasjon, under presidentvalget i 2020.- Jeg drømmer, jeg drømmer om Biden. Det er en drøm, sa Trump da han ble spurt om hvilke demokrat han tror han vil møte under det neste presidentvalget i USA.- Joe Biden stilte tre ganger. Han fikk aldri mer enn én prosent og president Obama dro han ut av søppelspannet, og alle var sjokkert da han gjorde det. Jeg ville elsket å stille mot Biden, sa Trump under et intervju med CBS på onsdag.Trump la til at han er villig til å stille mot en gruppe med syv eller åtte demokrater, samt andre politikere som vurderer å delta i valget; Elizabeth Warren, Bernie Sander, Kamala Harris, eller Kirsten Gillibrand.Bidens nonprofit, the Biden Foundation, ville ikke kommentere på Trumps uttalserer, ifølge CNBC.Dårlig håndteringTrumps selvsikkerhet overfor hans potensielle motstandere kommer midt i en bølge av kritikk angående presidentens manglende kontroll under toppmøte med Russlands president Vladimir Putin.Under pressekonferansen etter toppmøte sa Trump at han helt definitivt mener at Russland ikke var innblandet under det amerikanske presidentvalget i 2016.Under intervjuet med CBS sa Trump at Russland var innblandet under 2016-valget, og la til at han ville holde Putin personlig ansvarlig for innblandingen fordi «han er ansvarlig for landet».