Avisen Dawn skriver at på tross av ledelsen har verken Khan eller noen andre fra partiet så langt kommet med noen offentlig .Torsdag morgen opplyser Pakistans valgkommisjon at resultatet etter valget onsdag ikke vil være klart før mot kvelden lokal tid. Ifølge nyhetsbyrået  er stemmeopptellingen forsinket på grunn av tekniske problemer og stemmene blir nå telt opp manuelt.PTIs rival, regjeringspartiet Pakistan Muslim League- Nawaz (PMLN) og Shahbaz Sharif, har allerede avvist resultatet. Dette fører til frykt for at det vil ta unødvendig lang tid før en ny regjering er på plass etter det blodige valget.Minst 31 mennesker ble drept og over 40 ble såret da en selvmordsbomber slo til mot et valglokale i Quetta, provinshovedstaden i Balutsjistan. Tidligere i måneden slo en selvmordsbomber til mot et valgkamparrangement i Mastung i Balutsjistan. 149 mennesker ble drept, inkludert kandidaten Siraj Raisani.Også andre steder i Pakistan ble valgkampen blodig, og minst 30 mennesker ble drept og mange ble såret i angrep og voldshandlinger.(©NTB)