Alexei Nikolsky

Putin benekter russisk innblanding i USA-valget

Russlands president Vladimir Putin gjentar at landet ikke har eller kommer til å blande seg inn i amerikanske valgprosesser.Putin tok selv opp temaet under en felles pressekonferanse med USAs president Donald Trump i Helsingfors mandag.– Jeg måtte gjenta det jeg har sagt, inkludert i personlige møter med Trump, at Russland ikke har blandet seg inn og ikke kommer til å blande seg inn i amerikanske valgprosesser, sa Putin.Trump bekreftet på sin side at han hadde tatt opp temaet og sa han mente det var best å diskutere dette ansikt til ansikt.Den amerikanske presidenten fastslo at Putin har sterke meninger om saken og at Putin også lanserte en «idé». Men den amerikanske presidenten utdypet ikke nærmere.– Jeg kjente ikke presidenten, det var ikke noe sammensvergelse, sa Trump på spørsmål om anklagene om et samarbeid mellom Russland og Trumps valgkamp.(©NTB)


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også