– Hvis vi tar i betraktning tiden som det britiske Parlamentet så vel som EU-parlamentet trenger for å ratifisere exit-avtalen, må vi være ferdige med forhandlingene innen midten av november. Det er mulig, sier Barnier i et intervju med Frankfurter Allgemeine Zeitung søndag.Storbritannia skal etter planen forlate EU 30. mars neste år, og i utgangspunktet har planen vært å få på plass en avtale før EU-toppmøtet 18- 19. oktober.Barnier framholder at det ikke er tiden det skorter på.– Vi trenger ikke mer tid. Vi trenger politiske beslutninger, sier han.Forhandlingene står for tiden i stampe når det gjelder flere sentrale spørsmål, deriblant hvordan man skal kunne unngå en «hard grense» mellom EU-landet Irland og den britiske provinsen Nord-Irland.Også når det gjelder partenes framtidige handelsforbindelser skal det være stor avstand. Som følge av den fastlåste situasjonen har begge parter begynt å antyde at forhandlingene kan forlenges.(©NTB)