Torsdag formiddag hadde mer enn 560 personer meldt seg på aksjonen på Facebook-siden til «».Aksjonistene skal kjøre i 15–20 km/t på E18 fra Sandvika til avkjøring mot Bygdøy. Deretter vil de fortsette mot Solli plass og videre til Oslo Spektrum.– Vi er inspirert av aksjonene i Rogaland. I løpet av de siste to-tre ukene har Facebook-siden vår fått 12.000 nye medlemmer. Mange har etterlyst aksjoner i Oslo. Nå smir vi mens jernet er varmt, sier Cecilie Lyngby til Aftenposten-Hun startet Facebook-siden « » som nå har 32.000 medlemmer.Nå håper Lyngby at bomskeptikerne møter opp utenfor Sandvika politistasjon klokken 18 torsdag.– Jeg startet aksjonen fordi veldig mange vil bli berørt av de nye bommene. Jeg får daglig henvendelser fra alenemødre som sliter med økonomien. Og så hører jeg om barn som må slutte på trening på grunn av bomprisene, sier Lyngby, som skal kjøre først i kortesjen.1. mars 2019 kommer det 53 nye bomstasjoner i Oslo. Fra samme dato må man betale bompenger i begge retninger.(©NTB)