Trump vil ikke møte Irans president

President Donald Trump speaks at a rally at the Rimrock Auto Arena in Billings, Mont., Thursday, Sept. 6, 2018. (AP Photo/Jim Urquhart) Jim Urquhart

President Donald Trump sier han ikke har noen planer om å møte Irans president Hassan Rouhani selv om de begge er til stede på FNs hovedforsamling.

– Til tross for forespørsler så har jeg ingen planer om å møte Irans president Hassan Rouhani. Kanskje en gang i framtiden. Jeg er sikker på at han er en absolutt vidunderlig mann, skriver Trump på Twitter tirsdag.Verdens stats- og regjeringssjefer er i disse dager samlet i FN-hovedkvarteret i New York for å delta på FNs hovedforsamling.I tillegg til alle møtene i selve hovedforsamlingen, er det vanlig at stats- og regjeringssjefer deltar på en rekke bi- og multilaterale møter på siden av hovedforsamlingen ettersom de alle er på samme sted.(©NTB)