Dette er delegatene til KrFs landsmøte

158 av 190 delegater er klare til det ekstraordinære landsmøtet 2. november.

158 av 190 delegater er klare til det ekstraordinære landsmøtet 2. november der KrF skal velge om partiet skal samarbeide til høyre, venstre eller fortsette som opposisjonsparti.* 68 av delegatene tilhører venstresiden og ønsker et samarbeid med Ap, 63 delegater vil gå til høyre. 27 ønsker primært å bli i opposisjon. Av disse vil 20 stemme høyre og 6 venstre som sekundærvalg, mens 1 er usikker.* Sentralstyret sender 11 delegater: 5 venstre, 5 høyre, mens 1 vil fortsette i opposisjon, men sekundært vil stemme høyre* Stortingsgruppen sender 4 delegater: 2 venstre, 1 høyre, mens 1 vil fortsette i opposisjon, men sekundært vil stemme høyre* KrFU sender 12 delegater: 5 venstre, 7 høyre.* KrF Kvinner sender 12 delegater: 3 venstre, 3 høyre, mens 6 vil forbli i opposisjon. Av disse vil 4 sekundært stemme høyre og 2 sekundært stemme venstre.* Rogaland sender 16 delegater: 1 venstre, 12 høyre, mens 3 vil forbli i opposisjon, men sekundært vil stemme høyre* Buskerud sender 6 delegater: 3 venstre, 2 høyre, mens 1 vil forbli i opposisjon, men sekundært vil stemme til venstre.* Hedmark sender 6 delegater: 4 venstre, 1 høyre, mens 1 vil forbli i opposisjon. men sekundært vil stemme høyre.* Finnmark sender 4 delegater: Alle 4 venstre.* Oppland sender 6 delegater: 5 venstre, mens 1 vil forbli i opposisjon. men sekundært vil stemme høyre* Telemark sender 6 delegater: 2 venstre, 2 høyre, mens 2 vil forbli i opposisjon, men sekundært stemme på hver sin fløy.* Agder sender 18 delegater. 4 venstre, 9 høyre, mens 5 vil forbli i opposisjon. Av disse vil 1 sekundært stemme venstre, mens 4 vil stemme høyre.* Hordaland sender 14 delegater. 5 venstre, 8 høyre, mens 1 vil forbli i opposisjon. men sekundært vil stemme høyre.* Sogn og Fjordane sender 7 delegater. 4 venstre, 2 høyre, mens 1 vil forbli i opposisjon. Opposisjonskandidaten vil sekundært stemme høyre.* Møre og Romsdal sender 12 delegater. 4 venstre, 4 høyre og 4 som vil forbli i opposisjon. Av disse vil 2 sekundert stemme høyre og 1 venstre, mens den siste ikke har bestemt seg.* Trøndelag sender 13 delegater. 11 venstre, 2 høyre.* Troms sender 6 delegater. 3 venstre, 3 høyre.* Nordland sender 6 delegater. Fylkesleder Ingelin Noresjø vil til venstre. Resten blir valgt 28. oktober.* Akershus sender 9 delegater. Fylkesleder Arne Willy Dahl vil til venstre. Resten blir valgt 29. oktober.* Oslo sender 7 delegater. Fylkesleder Espen Andreas Hasle vil til venstre. Resten blir valgt 29. oktober.* Vestfold sender 7 delegater. Fylkesleder Laila Eliassen vil til høyre. Resten blir valgt 29. oktober.* Østfold sender 8 delegater. Fylkesleder Brynjar Høidebråten vil til høyre. Resten blir valgt 30. oktober.Kilder: Bergens Tidende / NRK / KrF / NTB.