Reuters: Trump inviterer Putin til Washington

President Donald Trump har invitert Russlands president Vladimir Putin til Washington.

FILE - In this Saturday, Nov. 11, 2017 file photo, U.S. President Donald Trump, right, and Russia's President Vladimir Putin, center, talk during the group photo session at the APEC Summit in Danang, Vietnam. The White House has confirmed that U.S. President Donald Trump invited Russia's Vladimir Putin to Washington. Press Secretary Sarah Huckabee Sanders said Monda, APril 2, 2018 that the White House was among "a number of potential venues" Putin and Trump discussed during a March 20 telephone conversation. (Jorge Silva/Pool Photo via AP, File) Jorge Silva

Det opplyser USAs nasjonale sikkerhetsrådgiver John Bolton til Reuters. Bolton møtte fredag pressen i Georgias hovedstad Tbilisi.Trump skal etter planen også ha et kort møte med Putin på sidelinjen av 100-årsmarkeringen for våpenhvilen som avsluttet første verdenskrig. Det skjer 11. november i Paris.Putin og Trump møttes sist til toppmøte i Helsingfors i juli i år.(©NTB)