Solberg: Ikke enig med Per Sandberg

Statsminister Erna Solberg er ikke enig med tidligere Frp-nestleder Per Sandberg, som mener KrF bør holdes utenfor regjeringen.

Sandberg sa mandag til NRK at han er redd Frp må gi for mye i forhandlingene hvis KrF velger å søke seg inn i Solbergs regjering. Derfor mener han KrF fortsatt bør stå på utsiden.– Jeg er ikke enig med Per Sandberg. Hele premisset for dette regjeringsprosjektet har vært et bredt firepartisamarbeid, sier Solberg til NTB.– Dette har vært forpliktelsen vi alle har hatt hele tiden. Og det vet Frp også, sier statsministeren.Frp-leder Siv Jensen svarer slik på spørsmål om hun er enig med sin tidligere nestleder:– Vi går en spennende uke i møte, så får vi se hva Kristelig Folkeparti lander på. Og så tar vi det derfra.KrFs ekstraordinære landsmøte, hvor partiet skal bestemme om de vil felle eller delta i Solbergs regjering, holdes fredag.(©NTB)