Israelsk politi sier de har beviser på bestikkelser fra Netanyahus advokat

Israelsk politi anbefaler at det tas ut tiltale mot statsminister Benjamin Netanyahus advokat David Shimron og flere andre i en større korrupsjonssak.Israelsk politi mener å kunne bevise at Shimron har tilrettelagt bestikkelser og drevet med hvitvasking av penger. Bevisene er funnet i forbindelse med en større etterforskning av korrupsjon i forbindelse med en milliardkontrakt om anskaffelse av ubåter og andre marinefartøyer fra Tyskland og selskapet ThyssenKrupp.Politiet har også anbefalt at det tas ut tiltaler mot Netanyahus tidligere stabssjef David Sharan, tidligere marinesjef Eliszer Sarom og to andre tidligere generaler i marinen, skriver Haaretz.Videre opplyser de at de ikke har funnet tilstrekkelig bevis til å anbefale tiltale mot Netanyahus andre advokat, Isaac Molho.Netanyahu selv ble avhørt i forbindelse med saken i juni. Politiet sa den gang at han ikke var mistenkt.(©NTB)


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også