KrF kaller SV-utspill «tullete»

KrF-nestleder Kjell Ingolf Ropstad har lite til overs for SVs utspill om å flytte kongefamilien bort fra første rad under utdelingen av Nobels fredspris.

Politikk

– Bedre at kongen sitter på bakerste rad? Selvfølgelig skal kongefamilien sitte på første rad under fredsprisutdelingen, skriver Ropstad på Facebook tirsdag.Han fyrer av følgende bredside mot SV:– Dette er et tullete forslag fra SV som viser at de ikke forstår hva kongefamilien betyr for landet vårt.SVs Petter Eide mener det skaper misforståelser ute i verden når kongefamilien sitter på første rad under utdelingen av fredsprisen. Han tok opp dette i tirsdagens debatt om prosessen og valgbarheten til medlemmer i komiteene, utvalgene og nemndene som Stortinget oppnevner, blant annet Nobelkomiteen.(©NTB)

krf
Nyheter
Politikk