Mats Wilhelm Ruland ny riksmekler

Lagdommer Mats Wilhelm Ruland er oppnevnt som ny riksmekler etter Nils Dalseide, som døde tidligere i år.

Politikk

41-åringen ble oppnevnt i statsråd fredag.– Mats Wilhelm Ruland er særs godt kvalifisert for oppgavene og utfordringene som ligger i stillingen som riksmekler. Gjennom sin solide faglige kompetanse, arbeidserfaring og personlige egenskaper har han gode forutsetninger for å fungere godt som riksmekler, sier arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) i en pressemelding.Ruland har juridisk embetseksamen fra Universitetet i Oslo, og han har lang erfaring fra domstolen, både som tingrettsdommer og lagdommer. Han har vært oppnevnt som særskilt mekler hos Riksmekleren siden 2016.(©NTB)

riksmekleren
mats wilhelm ruland
anniken hauglie
Nyheter
Politikk