May må droppe krisemøte i regjeringen

Statsminister Theresa May har blitt tvunget til å droppe planene om et krisemøte i regjeringen mandag for å godkjenne en brexitavtale, ifølge The Independent.

FILE - In this Wednesday, Oct. 24, 2018 file photo, British Prime Minister Theresa May listens as Czech Republic Prime Minister Andrej Babis speaks at the start of their meeting inside 10 Downing Street in London. Prime Minister Theresa May says Britain aims to reach a Brexit deal with the European Union as soon as possible, but that it can't come "at any cost." May briefed her Cabinet Tuesday, Nov. 6 on progress toward an elusive divorce deal. (AP Photo/Matt Dunham, file) Matt Dunham
Politikk
Dette betyr at avtalen muligens ikke er klar til tirsdag, noe som gjør at det er mindre sannsynlig at EU godkjenner en avtale i løpet av november, får  opplyst av kilder i regjeringen.May bestemte seg for å ikke gå videre med et møte mandag på grunn av motstand i kabinettet og i Brussel, ifølge kilden.Regjeringen vil som planlagt møtes tirsdag.(©NTB)