Russia's President Vladimir Putin arrives for the start of the G20 summit in Buenos Aires, Argentina, Friday, Nov. 30, 2018. Leaders from the Group of 20 industrialized nations are meeting in Buenos Aires for two days starting today. (AP Photo/Ricardo Mazalan) Ricardo Mazalan

Putin fordømmer sanksjoner

Russlands president Vladimir Putin benyttet sin tale på åpningen av G20-toppmøtet til å fordømme bruk av sanksjoner og handelsproteksjonisme.

Utspillet hadde en klar adresse til USAs president Donald Trump, uten at Putin nevnte ham ved navn.– En ondskapsfull praksis med å vende tilbake til ensidig sanksjonsbruk og proteksjonistiske tiltak sprer seg og går FN-charteret, WTOs regelverk og internasjonalt anerkjente juridiske normer, sa Putin til de andre lederne for G20-landene da toppmøtet åpnet i Buenos Aires i Argentina fredag.Toppmøtet varer til lørdag, og handelskrig og den tilspissede konflikten mellom Ukraina og Russland er blant temaene som skal diskuteres.(©NTB)


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også