Ropstad: – Vi har god tid

Budsjettforhandlingene mellom KrF og regjeringspartiene fortsetter på overtid på Stortinget. – Vi har god tid, sier KrF-nestleder Kjell Ingolf Ropstad.

Ropstad slo av en liten prat med pressen da han var ute på gangen for å hente seg en kopp kaffe. Dagens andre forhandlingsmøte om budsjettet hadde da vart i rundt tre timer.KrF-nestlederen kunne ikke gi noe estimat for når de er ferdige, men utelukker ikke at budsjettforhandlingene må fortsette utover onsdagen.– Vi har god tid vi, vet du, sa han og gikk inn på møtet igjen rundt klokka 17.De fire partiene hadde gitt seg selv frist til tirsdag formiddag med å komme i mål, men det gikk ikke.Fristen for avgivelse fra finanskomiteen på Stortinget har allerede blitt utsatt én gang, til 27. november. Planen har vært å ha finansdebatt én uke senere.(©NTB)


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker