Trump trekker «shutdown»-trussel

Donald Trump vil forsøke å unngå en «shutdown» av offentlige etater, ifølge Det hvite hus, som sier presidenten har funnet andre måter å finansiere muren på.– Til sjuende og sist vil vi ikke stenge regjeringsapparatet, vi vil stenge grensa, sier presidentens pressesjef Sarah Sanders tirsdag, ifølge Washington Post.Sanders sier de har funnet andre kilder til finansiering av grensemuren mot Mexico.Det skjer fire dager før flere offentlige etater etter planen ville blitt stengt om ikke presidenten og Kongressen blir enige om en budsjettavtale.President Trump sa forrige uke at han ville være «stolt» over å stenge offentlige etater om han ikke fikk støtte til byggingen av den omstridte grensemuren.Trump ba om fem milliarder dollar fra Kongressen til bygging av muren, noe demokratene nektet å bevilge.– Hvis vi ikke får det som vi vil, stenger jeg ned offentlige etater, sa Trump.(©NTB)