Rosinbollen står klar på et serveringsbrett når Trygve Hegnar ankommer pod-studioet for å spille inn HegnarPoddens helgepod.- Dette er andre gangen på en uke jeg spiser bolle, sier Hegnar, og ler.Den første bollen fikk han av Venstre-politiker Abid Raja etter at han kalte Raja "pingle" på lederplass i Finansavisen onsdag denne uken. Og med bollen fra Raja, fulgte en beskjed: - Trygve, nå må du ta deg en bolle!- Det syns jeg litt merkelig i og for seg, men det fikk debatten litt ned. Det viser jo at dette på ingen måte er noen krig, og at man ser at noe er litt humoristisk ment, kommenterer Hegnar.Kort fortalt skrev Trygve Hegnar to ledere i Finansavisen denne uken som omtalte Venstres Abid Raja, hans forhold til Trine Skei Grande og en svært uheldig uttalelse fra henne, en sykemelding, hvorvidt politikere (ikke bare Raja) tar ut sykemelding raskere enn andre, og så tilslutt en gledelig friskmelding. Er det en ting som er sikkert, så er det at Venstre trenger en Abid Raja som er «fit for fight» med den oppslutningen partiet har hos det norske folk, akkurat nå.
I HegnarPodden helgespesial snakker Trygve Hegnar om Abid Raja, Trine Skei Grande og Venstre.
Hør hele podcasten her: