<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Hareide: Ropstad vil være en god partileder

– Hvis Kjell Ingolf Ropstad er villig til å bli leder i KrF i april, så synes jeg han er et veldig godt valg, sier den avgåtte partilederen Knut Arild Hareide.

    Publisert 20. jan. 2019 kl. 01.12
    Oppdatert 20. jan. 2019 klokken 01.16
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 141 ord

    Hareide forteller dette i et intervju med NRK lørdag kveld.– Jeg har hele tiden sagt at vi har hatt en veivalgsdiskusjon. Vi har nå landet den. Og jeg har hele tiden tenkt at den som skal lede partiet videre – han eller hun – bør stå nettopp på det standpunktet vi har landet, sier Hareide.– Kjell Ingolf har tydelig ledet an i den debatten, og han var uenig med meg. Vi har respekt for hverandre. Og jeg mener han vil være en veldig god partileder om han er villig til det, fortsetter han.Torsdag gikk KrF gikk inn i den første borgerlige flertallsregjeringen i Norge på 36 år, og det ble også dagen da Hareide gikk av som leder av partiet.Også som avtroppende KrF-leder gjorde Hareide i november i fjor det klart overfor Fædrelandsvennen at han mener at Ropstad er den rette til å ta over.(©NTB)