Rolling Stones mot The Eagles om brexit i EU

Hvorfor si noe nytt når man kan ty til noe gammelt? Det var modellen i EU-parlamentet da en debatt om brexit landet i den rene sitatkampen.EU-kommisjonenes første visepresident Frans Timmermans innledet med å sitere forfatteren C.S. Lewis, som er mest kjent for sine bøker om sagalandet Narnia.– Vi kan ikke gå tilbake og endre innledningen. Men vi kan gå ut fra der vi er, og endre slutten, sa Timmermans.Det fikk Syad Kamall fra det britiske konservative partiet til å kontre med å henvise til rockbandet The Eagles.– Man kan sjekke ut når man vil, men man kan aldri forlate, siterte han fra Hotel California for å beskrive hva mange briter føler om reglene for å forlate EU og nødløsningen om Nord-Irland.Men Timmermans fikk likevel det siste ordet – via Rolling Stones.– Man kan ikke alltid få hva man vil, men om man forsøker litt, kan man få det man trenger, sa han.(©NTB)


Les også