Avlyser Moskva-besøk

Torsdagens møte mellom Russlands president Vladimir Putin og Israels statsminister Benjamin Netanyahu i Moskva er utsatt på ubestemt tid.– Besøket er utsatt. Det er foreløpig ikke kjent når møtet vil finne sted, sier Russlands viseutenriksminister Mokhail Bogdanov til nyhetsbyrpet TASS.Ifølge en israelsk tjenestemann planla Netanyahu å ta opp Irans militære aktivitet i Syria med Putin, som i likhet med Iran står på president Bashar al-Assads side i krigen.Israelske myndigheter har ikke oppgitt noen grunn til at Moskva-besøket er avlyst, men ifølge israelske medier har det sammenheng med den israelske valgkampen.Israel velger ny nasjonalforsamling 9. april og Netanyahu forhandler med en rekke partier på høyrefløy i forkant av valget.Den israelske statsministeren etterforskes også for korrupsjon og israelsk politi har anbefalt at det tas ut tiltale mot ham. Saken ligger nå hos landets riksadvokat.(©NTB)


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også