Dette skjer i dag - søndag

Dette er blant de ventede hendelsene søndag 10. februar.

Også søndag vil det være en rekke politiske møter rundt om i landet. Blant annet vil Høyre ha sentralstyremøte på Høyres hus i Oslo, hvor parlamentarisk leder Trond Helleland skal tale.I tillegg holder tre fylkeslag i Senterpartiet årsmøte. Det er også fylkesårsmøter i Viken SV, Troms og Finnmark Frp og Vestfold og Telemark Høyre.Venezuelansk delegasjon til ItaliaItalias innenriksminister Matteo Salvini tar imot en delegasjon som representerer Juan Guaidó, som en rekke europeiske land har anerkjent som overgangspresident i Venezuela. Italia er blant landene som har holdt igjen.Møtet skjer samtidig som militæret i Venezuela holder øvelse. Den varer fram til 15. februar.Toppmøte i AUDet arrangeres toppmøte i Den afrikanske union i Etiopia søndag. Møtet varer til og med mandag.Statsminister Erna Solberg, som er på besøk i landet, vil være til stede.Protesterer i SpaniaDemonstrasjoner er varslet mot den sosialdemokratiske statsministeren Pedro Sanchez.Det er ventet at demonstrasjonene i Madrid vil starte klokken 13.(©NTB)


Les også