Grande tar gjenvalg i 2020

Trine Skei Grande varsler at hun tar gjenvalg som partileder i Venstre neste år, melder Adresseavisen.

Til tross for nye runder med bråk om lederskapet i partiet, vil Grande gjerne lede partiet videre.– Jeg har planer om å fortsette som leder i Venstre. Dette som har skjedd i den siste tiden gjør meg bare mer «fit for fight». Vi er vant med å være i oppoverbakke, vi venstrefolk, så jeg har hatt ganske godt humør de siste dagene. Jeg planlegger alltid for gjenvalg. Det vil jeg ta neste år også, sier Venstre-lederen til avisa.Nylig svarte 101 av 290 listetopper ved lokalvalget i 2015 at Grande er «svært godt egnet» eller «godt egnet» som partileder. 37 personer i NRKs undersøkelse var nøytrale, mens 43 svarte at hun er «lite egnet» eller «svært lite egnet».Trine Skei Grande betegnet tallene som oppløftende.– Etter den stormen som har vært i det siste, så ble jeg litt glad da jeg så dem. Det samme følte jeg på landsstyret i helga, at jeg fikk veldig stor støtte i partiet for jobben som gjøres, sa hun.(©NTB)


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også