- Inderlig og dyp meningsutveksling

Statlige medier i Nord-Korea skriver om «inderlig og dyp meningsutveksling» i Hanoi.

Ifølge statlige medier i Nord-Korea er det «inderlig og dyp meningsutveksling» da Kim Jong-un og Donald Trump møttes til middag onsdag.Onsdag innledet de to lederne toppmøtet i Hanoi med et møte på tomannshånd fulgt av en middag der også nære rådgivere deltok. Rekecocktail med thousand island, biff og sjokoladekake med is sto på menyen på Metropole Hotel i den vietnamesiske hovedstaden.Ifølge nordkoreanske medier feiret Kim og Trump fremgangen i det bilaterale forholdet siden forrige toppmøte, som ble holdt i Singapore sist sommer. De to skal også ha diskutert hvordan de kan oppnå «omfattende og epokegjørende resultater» mens de er i Vietnam.Torsdag fortsetter møtet, der et hovedtema er den fastlåste situasjonen rundt Nord-Koreas atomvåpenprogram. Etter planen skal det også komme en felles erklæring i løpet av møtet.(©NTB)


Les også