-Trump vil godkjenne budsjettet og erklære nasjonal unntakstilstand

Det ble kjent torsdag kveld.

President Donald Trump vil signere budsjettet slik at en ny «shutdown» unngås, han vil samtidig erklære nasjonal unntakstilstand for å bygge grensemuren, sa majoritetslederen i senatet, Mitch McConnell.- Han er forberedt på å signere budsjettet, han vil også utstede en erklæring av nasjonal unntakstilstand, sa republikaneren torsdag kveld.Ved å erklære unntakstilstand kan han gå rundt Kongressen for å få finansiert grensemuren.Det skriver New York Times.Trump krevde i utgangpunktet 5,7 milliarder dollar i budsjettet til grensemuren, men må under det budsjettet han nå sier seg villig til å signere kun få 1,4 milliarder dollar.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også