Boris Johnson klar statsministerkandidat

Utspillet til Theresa May kan nok med hell sees i lys av Boris Johnson sitt utspill tidligere denne uken. 

Publisert 27. mars 2019 kl. 19.51
Oppdatert 27. mars 2019 klokken 20.00
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 233 ord
I kveld gikk Theresa May ut med sitt store offer for å få i land Brexit-avtalen. Med det ligger veien åpen for noen til å overta, og blant favorittene til å gjøre nettopp dette er Boris Johnson i følge , som er første person de lister opp på sin topp tre liste. I talen addresserte May de som fryktet at hun vil overkjøre Underhuset videre i Brexit-forhandlingene med EU.- Til dere som er bekymret for at dersom dere stemmer for nåværende Brexit-avtale så betyr at jeg haster videre inn i steg to av Brexit uten en omstendelig debatt, så er det feil. Jeg vil ikke gjøre det, jeg hører hva dere sier, skal Theresa May ha sagt. Dette er svært interessant i lys av det Boris Johnson uttalte tidligere denne uken. -Hvis folk som meg skal støtte denne avtalen (Therese May sitt Brexit-forslag) så trenger vi å se bevis på at den andre fasen av forhandlingene vil bli annerledes enn den første, uttalte Boris Johnson under et offentlig arrangement denne uken.Politisk korrespondent Carl Dinnen melder  at Boris Johnson var tilstede på møtet når Theresa May kom med sine uttalelser. Han forlot visstnok salen uten å si noe, men så fornøyd ut ifølge Carl Dinnen. Nå ser det ut som han har fått sitt bevis, og også som han har fått en gylden mulighet til å overta rollen til May.