Dette skjedde i natt

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til søndag 10. mars.

Publisert 10. mars 2019 kl. 08.08
Oppdatert 10. mars 2019 klokken 08.12
Lesetid: 2 minutter
Artikkellengde er 276 ord
Mann omkom i snøskredEn mann i 50-årene er bekreftet omkommet etter å ha blitt tatt av et snøskred ved Brunstadhornet i Sunnmørsalpene lørdag ettermiddag.Mannen som omkom var ifølge  en del av et turfølge på to personer. Kvinnen som var sammen med ham, meldte selv fra om skredet. Hun kom fra hendelsen uten skader.Brann i justisministerens bilNatt til søndag brant bilen til justisminister Tor Mikkel Wara (Frp), melder . Politiet holder søndag morgen vakt utenfor boligen hans.- Vi har vært der ute og gjort tekniske og taktiske undersøkelser. Nå er saken overført til PST som følger den opp og etterforsker videre, sier operasjonsleder Magne Olsvoll i Oslo politidistrikt til NTB.Tunisias helseminister går avTunisias helseminister Abdel-Raouf El-Sherif går av etter at elleve nyfødte døde i løpet av 24 timer på et sykehus i hovedstaden Tunis.Det er satt i gang en etterforskning etter dødsfallene. Myndighetene mistenker at spedbarna, som døde torsdag og fredag, omkom som følge av blodinfeksjon.Minst 32 skadd i flyturbulensMinst 32 personer ble skadd da et fly på vei fra Istanbul til New York fikk kraftig turbulens rett før landing. Ti av de skadde er innlagt på sykehus.En av passasjerene på Turkish Airlines-flyet brakk beinet. Andre fikk seg en smell i form av blåmerker og kutt, opplyser talsperson Steve Coleman i transportetaten for kontroll av infrastruktur i New York og New Jersey. De fleste fikk behandling på flyplassen.15 pasienter omkommet i strømbrudd15 dialysepasienter har dødd som følge av strømbruddet i Venezuela, ifølge organisasjonen Codevida. Pasientene skal ha hatt en nyresykdom som gjorde at de var avhengig av dialyse (blodrensing) for å kunne overleve.President Nicolás Maduro hevder cyberangrep er årsaken til at det fortsatt er området som er uten strøm.(©NTB)