Euronext forlenger budfristen for Oslo Børs

Ny frist 1. april. 

Publisert 11. mars 2019 kl. 17.32
Oppdatert 11. mars 2019 klokken 17.51
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 158 ord
Euronext opplyser mandag i en melding at budfristen for Oslo Børs utvides til 1. april.Euronext har lagt inn et bud på 158 kroner per aksje. Fristen for dette budet gikk ut i dag, men denne er nå utvidet, opplyses det. - Budet fra Euronext innebærer raskere gjennomføring og høyere sikkerhet for oppgjør. I tillegg er vi overbevist om at Euronext er den beste industrielle partneren for Oslo Børs VPS, og at kombinasjonen vil gi store fordeler for Norges finansielle system, heter det. Styret ved Oslo Børs har tidligere anbefalt budet fra Nasdaq. - Vi har gjennomført en grundig vurdering av hvem som vil være den beste eieren, og vi står ved den vurderingen, har administrerende direktør for Oslo Børs, Bente Landsnes, tidligere uttalt. Nasdaq har hevet sitt tidligere bud til 158 kroner per aksje, noe som er det samme som rivalen Euronext har budt. AAkseptfristen for budet er 29. mars, og Nasdaq-selskapet har redusert kravet til aksept fra 90 til 66,6 prosent.