Terry Renna

Kilder: Mueller-rapporten er over 300 sider lang

Rapporten til den amerikanske spesialetterforskeren Robert Mueller er over 300 sider lang, opplyser kilder til nyhetsbyrået AP.

Så langt er det bare et fire siders sammendrag som er offentliggjort og overlevert til Kongressen.Rapportens lengde betyr at betydelige mengder informasjon foreløpig er utilgjengelig for medlemmene av USAs nasjonalforsamling.Mueller har undersøkt Russlands antatte forsøk på å påvirke det amerikanske valget i 2016. Spesialetterforskeren har ikke funnet bevis for at Donald Trump eller hans medarbeidere samarbeidet med russiske myndigheter i valgkampen.En av APs anonyme kilder som har uttalt seg om rapportens lengde, jobber i det amerikanske justisdepartementet.(©NTB)


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også