Raja: Vi gir blaffen i spekulasjonene

– Trine – du er vår og min leder, sa Venstres parlamentariske nestleder Abid Raja.

Raja gikk på talerstolen på landsmøtet etter at hans uttalelser og utspill den siste tiden har fått mange til å lure på om han forbereder seg til å kjempe om partiledervervet neste år.– Vi gir blaffen i disse spekulasjonene om posisjonering, sa Raja.– Trine er vår leder. Du er også min leder. Jeg ønsker sammen med deg og dere å gi alle barn de mulighetene jeg ikke fikk som barn. Samen med det deg vil jeg gjenreise Venstres profil som små og mellomstore bedrifters parti, sa Raja.I talen viste han til sin egen barndom og oppvekst, der han opplevde fysisk vold og utenforskap.– Jeg var på bunn, sa han, men forteller at det ble vekket en kampvilje.– I dag er det vi som parti som ligger nede, slått i bakken av dårlige målinger. Spørsmålet er: Hva har vi tenkt å gjøre med det. Jeg håper deres svar er likt mitt svar for 30 år siden. Vi skal vise dere! Jeg håper dere er med meg når jeg sier: Vi lar oss ikke splitte og knekke. Vi skal vise at Venstre igjen kan lykkes, sa han, og mottok kraftig applaus fra salen.(©NTB)


Les også