Ringnes-gave til Oslo Høyre

Eiendomsinvestor Christian Ringnes gir nesten en million kroner til Oslo Høyre i håp om maktskifte og ny politisk kurs i hovedstaden.

Formelt er det selskapet Eiendomsspar, der Ringnes er daglig leder og hovedaksjonær, som nylig ga Oslo Høyre et valgkampbidrag på 995.000 kroner, skriver Dagens Næringsliv.– Jeg mener Høyres program er bedre hva gjelder blant annet skole, eldreomsorg og eiendomsskatt og registrerer at for å veie opp mot den store støtten som Ap får fra LO, må de private bidra om ikke de økonomiske musklene skal bli helt skjevfordelt, skriver Ringnes i en melding til avisen.Ifølge nettsiden partifinanisiering.no er pengegaven den nest største som har kommet inn i forbindelse med årets valgkamp. Også for fire år siden bidro Ringnes til valgkampen i Oslo. Den gangen fikk Oslo Høyre 950.000 kroner.Partiets Oslo-leder, Heidi Nordby Lunde, setter pris på nesten-milliongaven.– Det er jo hyggelige nyheter. Vi vet det blir en krevende valgkamp, og vi skal utnytte hver ressurs vi har til det ytterste for et byrådsskifte i Oslo, skriver hun i en melding.(©NTB)


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også