- Toget har passert to ganger

Britene har kastet vekk sin siste sjanse, mener EU-topp.

Politikk

Parlamentet i Storbritannia har kastet vekk siste mulighet til å få på plass en avtale om brexit, ifølge EUs finanskommissær Pierre Moscovici.Tirsdag stemte Parlamentet ned brexitavtalen på nytt. Nå er det ikke mer EU kan gjøre, sier Moscovici til TV-kanalen France-2. onsdag.– Toget har passert to ganger, sier finanskommissæren, som gjør det klart at EU ikke kommer til å åpne for noen nye forhandlinger med Storbritannia før den planlagte utmeldingen den 29. mars.En utmelding uten avtale vil bli brutal, som å falle utfor et stup, advarer han.Moscovici åpner for at skilsmissen kan utsettes, men understreker at britene i så fall må komme med en god begrunnelse.– Det er nå opp til britene å fortelle oss hva de vil ha.(©NTB)

brexit
eu
storbritannia
Nyheter
Politikk