Britisk statssekretær går av

- Jeg er fundamentalt uenig i dette grepet.

Britain's Prime Minister Theresa May arrives to meet European Council President Donald Tusk at the European Council headquarters in Brussels, Thursday, Feb. 7, 2019. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert) Geert Vanden Wijngaert

Statssekretær Nigel Adams går av på grunn av misnøye med at statsminister Theresa May ønsker å komme fram til et kompromiss med «marxist-Corbyn».– Det virker som om du og din regjering har bestemt dere for at en avtale – gjort med en marxist som aldri noensinne i sitt politiske liv har satt britiske interesser først, er bedre enn ingen avtale, skriver Adams i et brev til May, som han har lagt ut på Twitter.– Jeg er fundamentalt uenig i dette grepet, og har derfor bestemt meg for at jeg må levere min oppsigelse, skriver han videre.Adams har vært statssekretær i Wales i Theresa Mays regjering siden mai 2018.Storbritannias statsminister Theresa May er ventet å treffe Labour-leder Jeremy Corbyn i løpet av dagen for å diskutere hvordan brexit-arbeidet kan fortsette.Målet med samtalen er at Corbyn og May skal komme fram til et kompromiss med utgangspunkt i Mays forslag til utmeldingsavtale, som flere ganger har blitt avvist av parlamentet.Om de kommer fram til et kompromiss vil May at parlamentet skal stemme over avtalen før 10. april, når det skal være et EU-toppmøte om brexit.(©NTB)