Høyre i Bergen åpner for samarbeid med bompengeparti

Høyre i Bergen ønsker samarbeid med bompengelista (FNB). Det erklærte byrådslederkandidat Harald Victor Hove (H) da partiet sparket i gang valgkampen. 

Politikk

– Det skal ikke stå på oss. Vi inviterer FNB til å være med å ta ansvar, sa Hove til de fremmøtte, ifølge  NRK . I en meningsmåling i  Bergens Tidende denne måneden skapte bompengelista «Folkeaksjonen nei til mer bompenger» sjokkbølger i Bergen, etter å ha fått hele 16,9 prosent oppslutning.Trolig må Høyre gå til bompengepartiet for å flertall i bystyret, og for å få til et byrådsskifte i Bergen.Bompengelista FNB har satt flere krav til de som ønsker å samarbeide med partiet. Blant annet vil partiet redusere prisnivået på bomstasjonene, hindre at bybanetraseen til Åsane blir lagt over Bryggen, samt å fjerne de 13 nyoppsatte bommene i utkanten av byen og de to bomstasjonene i Bergen sentrum.(©NTB)

Nyheter
Politikk