President Donald Trump speaks at a roundtable on immigration and border security at U.S. Border Patrol McAllen Station, during a visit to the southern border, Thursday, Jan. 10, 2019, in McAllen, Texas. (AP Photo/ Evan Vucci) Evan Vucci

- Jeg kunne sparket alle

Trump sier han kunne sparket alle i Russland-etterforskningen.

USAs president Donald Trump reagerer på avsløringen om at han ville sparke spesialetterforsker Robert Mueller. Jeg kunne sparket alle om jeg ville, sier Trump.– Jeg hadde retten til å stanse heksejakten om jeg ville. Jeg kunne sparket alle, inkludert Mueller, om jeg ville, men jeg valgte å ikke gjøre det. Jeg hadde RETTEN til å bruke mine privilegier som president. Det gjorde jeg ikke! skriver Trump på Twitter.Trump ba i juni 2017 sjefadvokat Don McGahn i Det hvite hus om å be den fungerende justisministeren om å fjerne spesialetterforsker Robert Mueller på grunn av interessekonflikt, viser den nylig offentliggjorte Mueller-rapporten.Les hele rapporten(©NTB)


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også